logo
Naše poslanstvo je nuditi strankam celostno doživetje, ki ga na prvem mestu seveda ustvarjata vrhunska hrana iz mediteranske, lokalne in pa svetovne kuhinje izpod taktirke vodje kuhinje Marje Černe in dosledna postrežba/ s kulinaričnim in enološkim svetovanjem.
+386 41 602 030
info@capra.si
Pristaniška ulica 3, 6000 Koper
Instagram Feed
Restavracija in Kavarna

Capra

Od decembra 2014 se v Capri posvečamo ustvarjanju nepozabnih doživetij.
Ne zadovoljimo se s tem, da se nahajamo le nekaj korakov od morja in vam ob toplih dneh strežemo vrhunske jedi ter izbrano pijačo tudi na sončni terasi. Zasledujemo popolnost.

Naše poslanstvo je nuditi strankam celostno doživetje, ki ga na prvem mestu seveda ustvarjata vrhunska hrana iz mediteranske, lokalne in pa svetovne kuhinje izpod taktirke vodje kuhinje Marje Černe in dosledna postrežba s kulinaričnim in enološkim svetovanjem.

Takoj za tem, pa pride na vrsto vzdušje, ki ga z združevanjem modernih in tradicionalnih prvin pričara edinstven interier in nastopi prekaljenih glasbenikov. Poleg tega, da Capra prireja dogodke, se rada udeležuje in podpira tudi druge kulturne in športne dejavnosti – pretekla sodelovanja si lahko ogledate na strani o dogodkih.