logo
Naše poslanstvo je nuditi strankam celostno doživetje, ki ga na prvem mestu seveda ustvarjata vrhunska hrana iz mediteranske, lokalne in pa svetovne kuhinje izpod taktirke vodje kuhinje Marje Černe in dosledna postrežba/ s kulinaričnim in enološkim svetovanjem.
+386 41 602 030
info@capra.si
Pristaniška ulica 3, 6000 Koper
Capra na Instagramu

Splošni pogoji in pravilnik o zasebnosti

Osebne podatke uporabnikov spletnih strani Capra, ki so preko nje izvedli rezervacijo mize, hranimo in z njimi ravnamo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vse osebne podatke hranimo v tajnosti in jih ne posredujemo tretjim osebam brez vašega predhodnega privoljenja. Z oddajo rezervacije mize soglašate, da vaše podatke hranimo in uporabljamo za namene arhiva, statistike ter informiranja o stanju rezervacije. V namene trženja in marketinga bomo vaše podatke uporabljali zgolj v primeru, ko boste v to izrecno privolili v obrazcu za oddajo rezervacije mize. Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da začasno ali trajno prenehamo uporabljati vaše podatke za pošiljanje novic o ponudbi in drugih oglasnih sporočil. O tem nas obvestite na rezervacije@capra.si.

Pridržujemo si pravico, da vse informacije, ki so vključene ali dosegljive na tej spletni strani kadarkoli, brez predhodnega opozorila spremenimo. Vsebine, objavljene na tej spletni strani, nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno. Prav tako ne odgovarjamo uporabnikom za morebitno škodo, ki bi lahko nastala zaradi tehničnih težav, oziroma zaradi nezmožnosti dostopa do spletne strani ali nezmožnosti uporabe informacij, ki se nahajajo ali izhajajo iz spletne strani.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru našega pisnega soglasja.

 

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Na naših spletnih straneh zbiramo zgolj neobčutljive osebne podatke za namen evidentiranja rezervacije mize (telefonska številka, ime, e-mail naslov, posebne zahteve gosta, zgodovina obiskov vključno s povratnimi informacijami in komentarji povezanimi z rezervacijo).

 

Zbiratelj Namen zbiranja Posredovani podatki
Rezervacijski obrazec – Tablein Obveščanje o stanju rezervacije, ponujanje novih in izboljšanih funkcij, prilagajanje lastne uporabniške izkušnje na naših spletnih mestih, posredovanje povratnih informacij o storitvah, ki jih nudimo, obveščanje o spremembah naših storitev in splošnih pogojev, pošljanje marketinških komunikacij, v katere ste privolili in vas morda zanimajo, zbiranje podatkov z namenom izboljšanja storitve rezervacije in povratne informacije restavraciji, zbiranje in izmenjavo statističnih podatkov. Telefonska številka, ime, e-mail naslov, informacije o obračunu za depozite, posebne zahteve, zgodovina obiskov vključno s povratnimi informacijami in komentarji povezanimi z rezervacijo.

 

S komu delimo vaše podatke

Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer, razen s tretjimi osebami, ki so nujne za izpeljavo naših aktivnost in za katere ste nam posredovali izrecno dovoljenje ob sprejemu splošnih pogojev in oddaji rezervacije: platforma za rezervacijo mize Tablein. Tablein ne prodaja, daje v najem ali oddaja svojih seznamov strank tretjim osebam.

 

Naziv tretje osebe Namen uporabe Posredovani podatki Pravilnik o zasebnosti
Rezervacijski obrazec – Tablein Platforma za oddajo rezervacije mize. Telefonska številka, ime, e-mail naslov, posebne zahteve, zgodovina obiskov vključno s povratnimi informacijami in komentarji povezanimi z rezervacijo. http://www.tablein.com/privacy/

 

Kako dolgo bomo zadržali vaše podatke

Podjetje Jaz in Božo d.o.o. vaših podatkov ne shranjuje. Hrani jih podjetje Internet Marketing Solutions, Registration code 301840551, K. Donelaičio g. 62, Kaunas, LT-44248, Lithuania za namene delovnja platforme Tablein. Vaši osebni podatki bodo hranjeni toliko časa, kolikor je potrebno za izpeljavo rezervacijskih aktivnosti ali toliko dolgo kot je to določeno v kateri koli pogodbi, ki jo imate z nami.

 

Kakšne pravice imate glede vaših podatkov

Če želite, da vaše podatke izbrišemo iz sistema ali vam pošljemo izpis vseh vaših podatkov, ki jih hranimo v bazi, nam pišite na e-mail naslov rezervacije@capra.si. Zahtevek bo obravnavan v roku 5-ih delovnih dni, osebne podatke bomo iz sistema izbrisali.

Podatke za posredovanje e-novic lahko spremenite tako, da kliknete povezavo za spremembo podatkov v nogi katere koli e-pošte. Enako velja za odjavo, lahko nam pa tudi pišite na e-mail naslov rezervacije@capra.si

 

Naši kontaktni podatki

Za informacije in zahteve nam pišite na e-mail naslov rezervacije@capra.si

 

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Določene vsebine na tej spletni strani lahko vsebujejo vdelane vsebine (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo vaše podatke, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih osebi in nadzirajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate uporabniški račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Piškotki

Uporaba piškotkov

Spletna stran www.capra.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih za boljše delovanje spletišča.

 

Kaj so piškotki

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

 

Zakaj naša spletna stran potrebuje piškotke?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

 

Zakaj naša spletna stran uporablja piškotke?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

 

Katere piškotke uporablja naša spletna stran?

 

Ime piškotka Namen uporabe Čas trajanja Podjetje
pll_language Izbira jezika strani. 1 leto Lasten piškotek
icegram_campaign_shown_9548 Pop-up promocijsko okno. 1 teden Lasten piškotek
moove_gdpr_popup Nastavitve piškotkov po lastnih željah. 1 leto Lasten piškotek
Piškotki tretjih oseb
has_js Tablein
_hjIncludedInSample Tablein
SSESS4f5a3225f1b27815ee72753efed3226a Tablein
JSESSIONID Tablein
_ga, _gat Piškotek, povezan s storitvijo Google Analytics. Omogoča, da spletna stran razlikuje različne uporabnike. 2 leti, seja Google, Tablein
_gid Piškotek, povezan s storitvijo Google Analytics. Omogoča, da spletna stran razlikuje različne uporabnike. 1 dan Google, Tablein
fr Oglaševanje – zagotavljanje vsebine, ki je bolj relevantna za vas in vaše interese. Uporablja se lahko za doseganje ciljnega oglaševanja ali omejitev števila prikazov oglasa. 3 meseci Facebook

 

Nadzor nad piškotki ali kako lahko o(ne)mogočite piškotke

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika oz. piškotke za merjenje aktivnosti izklopite s klikom na okno v levem spodnjem kotu “Spremeni nastavitve piškotkov”. Po tem, ko ste delovanje piškotkov onemogočili, morate že naložene piškotke tudi lastnoročno pobrisati iz brskalnika, saj bodo v nasprotnem primeru prisotni do predvidenega zaključka trajanja.

 

Preberite si več o piškotkih

Če želite vedeti več o piškotkih, obiščite katero od naslednjih strani:

 

Upravljalec

To spletno stran upravlja podjetje Jaz in Božo d.o.o.