logo
Naše poslanstvo je nuditi strankam celostno doživetje, ki ga na prvem mestu seveda ustvarjata vrhunska hrana iz mediteranske, lokalne in pa svetovne kuhinje izpod taktirke vodje kuhinje Marje Černe in dosledna postrežba/ s kulinaričnim in enološkim svetovanjem.
+386 41 602 030
info@capra.si
Pristaniška ulica 3, 6000 Koper
Capra na Instagramu

Restavracija in Kavarna

Capra

Od decembra 2014 se restavracija Capra (Koper) posveča ustvarjanju nepozabnih doživetij. Ne zadovoljimo se zgolj s tem, da se naša restavracija nahaja le nekaj korakov od morja, mi pa vam ob toplih dneh strežemo vrhunske jedi ob izbrani pijači na sončni terasi. Zasledujemo popolnost.

Naše poslanstvo je nuditi strankam celostno doživetje. Pri tem je na prvem mestu vrhunska hrana iz mediteranske, lokalne in pa svetovne kuhinje, izpod taktirke vodje kuhinje Marje Černe, ter dosledna postrežba s kulinaričnim in enološkim svetovanjem.

Takoj za tem, pa pride na vrsto vzdušje. Edinstven interier združuje moderne in tradicionalne prvine, nastopi prekaljenih glasbenikov pa ga še dodatno oplemenitijo. Poleg tega, da Capra prireja dogodke, se rada udeležuje in podpira tudi druge kulturne in športne dejavnosti. Pretekla sodelovanja si lahko ogledate na strani o dogodkih.