logo
Naše poslanstvo je nuditi strankam celostno doživetje, ki ga na prvem mestu seveda ustvarjata vrhunska hrana iz mediteranske, lokalne in pa svetovne kuhinje izpod taktirke vodje kuhinje Marje Černe in dosledna postrežba/ s kulinaričnim in enološkim svetovanjem.
+386 41 602 030
info@capra.si
Pristaniška ulica 3, 6000 Koper
Capra na Instagramu

Online rezervacija

Mizo v naši restavraciji si na želeni termin najlažje zagotovite z uporabo spletnega obrazca. Odgovor boste prejeli na svoj e-mail naslov ter preko sms sporočila v najkrajšem možnem času.

Pogosta vprašanja

Za morebitne nejasnosti smo priložili nekaj uporabnih odgovorov, ki utegnejo rešiti vašo dilemo. Če temu ni tako nas prosimo pokličite.

Kdaj prejmem potrditev rezervacije?

V primeru proste mize prejmete potrditev rezervacije v roku 5 minut. V kolikor so vse mize zasedene in je vaš datum rezervacije vsaj 3 dni pred datumom oddane rezervacije prejmete odgovor v roku 24 ur.

Mizo želim rezervirati za danes!

Mizo lahko rezervirate za naslednji dan ali poznejši termin. Če želite rezervirati mizo za tekoči dan, nas kotaktirajte na telefonsko številko za dodatne informacije.

Za koliko časa je miza rezervirana?

Za manjše skupine je miza rezervirana 2 uri od pričetka rezervacije, za večje skupine (4+) pa 2 uri in 30 minut. V primeru, da bi želeli rezervacijo podaljšati, nas kontaktirajte na telefonsko številko za dodatne informacije.

Kontakti in dodatne informacije

V primeru težav in vprašanj nas lahko kontaktirate na priloženo telefonsko številko ali e-mail. Z veseljem bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

TELEFON
E-MAIL
NASLOV
URNIK
ONLINE

041 602 030

(Info) info@capra.si
(PR) marketing@capra.si

Pristaniška ulica 3, 6000 Koper

Ned. – Čet.: 9.00 – 22.00 (kuhinja: 12.00 – 22.00)
Pet. – Sob.: 9.00 – 23.00 (kuhinja: 12.00 – 23.00)