logo
Naše poslanstvo je nuditi strankam celostno doživetje, ki ga na prvem mestu seveda ustvarjata vrhunska hrana iz mediteranske, lokalne in pa svetovne kuhinje izpod taktirke vodje kuhinje Marje Černe in dosledna postrežba/ s kulinaričnim in enološkim svetovanjem.
+386 41 602 030
info@capra.si
Pristaniška ulica 3, 6000 Koper
Capra na Instagramu

Capra zaposluje

Mediteranske jedi smo oplemenitili, jih postregli na moderen način, v modernem okolju. Zgodba se razvija in v kolikor meniš, da jo lahko s tvojim doprinosom nadgradimo, te vabimo v svoje vrste.

Kuhar (m/ž)

Mediteranske jedi smo oplemenitili, jih postregli na moderen način, v modernem okolju. Zgodba se razvija in v kolikor meniš, da jo lahko s tvojim doprinosom nadgradimo, te vabimo v svoje vrste. V kuhinji, strežbi in administraciji so novi predlogi in okrepitve dobrodošli.

 

Delo obsega:

  • priprava hladnih in toplih jedi po jedilnih listih,
  • priprava jedi za posebne dogodke,
  • naročanje in prevzemanje živil ter skrb za pravilno shranjevanje in njihov izkoristek,
  • sodelovanje pri sestavi jedilnih listov in dnevnih menijev,
  • vzdrževanje higienskih in zdravstvenih standardov,
  • čiščenje in vzdrževanje kuhinjske opreme, naprav, delovnih površin itd.

 

Pričakujemo:

  • IV. stopnjo izobrazbe gostinske smeri (kuhar, gastronom-hotelir),
  • vsaj 5 let delovnih izkušenj oz. vsaj 2 leti z izjemnimi referencami,
  • poznavanje tehnologije priprave hrane,
  • poznavanje novih in modernih tehnik priprave hrane,
  • poznavanje HACCP predpisov,
  • organizacijske sposobnosti, ustvarjalnost, fleksibilnost, osebna urejenost,
  • ročne spretnosti, dobro razvit vonj in okus, smisel za estetiko.

 

Nudimo:

  • zaposlitev za določen čas s poskusno dobo z možnostjo trajnega sodelovanja,
  • samostojno in dinamično delo,
  • plačilo po dogovoru.
Prijavi se

Natakar (m/ž)

Mediteranske jedi smo oplemenitili, jih postregli na moderen način, v modernem okolju. Zgodba se razvija in v kolikor meniš, da jo lahko s tvojim doprinosom nadgradimo, te vabimo v svoje vrste. V kuhinji, strežbi in administraciji so novi predlogi in okrepitve dobrodošli.

 

Delo obsega:

  • samostojno ponujanje in strežba raznovrstnih pijač, jedi in sladic po naročilu gostov,
  • sprejem in odlična komunikacija z gosti (izraz dobrodošlice, skrb za njihovo odlično počutje, obravnavanje njihovih potreb ter želja),
  • nadzor nad izbranimi/izdanimi jedmi po kakovosti in normativih,
  • priprava restavracijskih prostorov, opreme in drobnega inventarja za strežbo,
  • izdajanje računov preko računalniške blagajne in sprejemanje plačil,
  • sprejemanje rezervacije miz,
  • vzdrževanje reda in čistoča na delovnem mestu.

 

Pričakujemo:

  • ustrezne delovne izkušnje – najmanj 2 leti delovnih izkušenj,
  • aktivno znanje italijanskega jezika,
  • pasivno znanje vsaj še enega tujega jezika,
  • ustrezna znanja za samostojno in kreativno delo,
  • urejenost, visoka stopnja kreativnosti, podjetniško razmišljanje, smisel za delo v teamu, delovno vztrajnost, organizacijske in koordinacijske sposobnosti, samoiniciativnost, iznajdljivost.

 

Nudimo:

  • zaposlitev za določen čas s poskusno dobo in z možnostjo trajnega sodelovanja,
  • dinamično delo,
  • plačilo po dogovoru.
Prijavi se

Kuharski pomočnik (m/ž)

Mediteranske jedi smo oplemenitili, jih postregli na moderen način, v modernem okolju. Zgodba se razvija in v kolikor meniš, da jo lahko s tvojim doprinosom nadgradimo, te vabimo v svoje vrste. V kuhinji, strežbi in administraciji so novi predlogi in okrepitve dobrodošle.

 

Delo obsega:

  • pomivanje večjih količin bele in črne posode ter kuhinjskih pripomočkov,
  • čiščenje kuhinj, področij in površin za pripravo hrane ter področij za strežbo,
  • skrbi za konstantno čistočo v kuhinji,
  • zbiranje smeti, praznjenje košev za smeti in odnašanje odpadnega materiala v odpad,
  • zbiranje krožnikov za strežbo,
  • razpakiranje in shranjevanje zalog.

 

Pričakujemo:

  • znanje s področja preproste priprave jedi,
  • skrbnost pri pripravi delovnih nalog,
  • smisel za delo v teamu, delovno vztrajnost,
  • 3 mesece delovnih izkušenj v gostinstvu,
  • zmožnost opravljanja večernega ter dela ob koncu tedna,
  • natančnost, doslednost, strokovnost in samostojnost.

 

Nudimo:

  • zaposlitev za določen čas s poskusno dobo in možnostjo trajnega sodelovanja,
  • samostojno in dinamično delo,
  • plačilo po dogovoru.
Prijavi se